• Volledige ver/- aankoopbegeleiding
  • Doelgerichte service
  • Nieuwste woningen per mail
  • Persoonlijke benadering

Mijn naam is Marline Hoogendoorn.

Ik woon samen met mijn man, 2 kinderen en onze hond in Wijk bij Duurstede.

12 jaar geleden ben ik vanuit Veenendaal naar Wijk bij Duurstede verhuisd. Ik voelde mij direct thuis in dit kleine stadje met al zijn gezelligMarline Hoogendoorne straatjes, winkeltjes en vele evenementen die hier georganiseerd worden.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief en veel buiten met mijn gezin of lekker op stap met familie/ vrienden.

Ik kom vanuit een andere werkrichting, maar werken in de makelaardij is iets wat ik stiekem altijd al wilde. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, ik barst van de energie om dit nieuwe avontuur aan te gaan. De woningbranche trekt mij enorm en er komt veel bij kijken.

De veelzijdigheid van mijn functie is heel prettig; geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen.

Van mezelf ben ik een gedreven, enthousiast en behulpzaam persoon die graag anderen ontzorgd.

Vanuit het kantoor probeer ik iedereen zoveel mogelijk te helpen om het hele proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig op kantoor om u te woord te staan en te helpen.

Ik hoop u binnenkort te zien op kantoor!


Terug naar blog