• Volledige ver/- aankoopbegeleiding
  • Doelgerichte en persoonlijke service
  • Taxatierapport vanaf €750,--

Winvest Makelaardij

Klooster Leuterstraat 21 A
3961 AX
Wijk bij Duurstede
Nederland

Winvest Makelaardij is een makelaarskantoor in Wijk bij Duurstede opgezet door Robbert May in 2005, met als doel om mensen te helpen bij het aankopen, verkopen en verhuren van onroerend goed. Robbert heeft altijd in de dienstverlening gewerkt en heeft een passie voor het helpen van mensen. 

"Een huis kopen of verkopen is niet iets wat je dagelijks doet, de zaken die hier allemaal  bij komen kijken is vaak erg moeilijk en het is dus mijn taak om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. En dat doe ik elke dag weer met enorm veel plezier!"

Wij proberen er niet alleen maar te zijn voor onze huidige klanten, door middel van onze blogs, e-mailberichten en video's proberen wij iedereen te helpen met hun vragen met betrekking tot de woningmarkt. Wij zijn een full-service makelaarskantoor in Wijk bij Duurstede en naast bemiddeling in onroerend goed zijn wij ook werkzaam als taxateur in Wijk bij Duurstede en omgeving en zijn wij ook elke dag actief met diverse woningen in verschillende omringende steden. 
 

Medewerkers van Winvest Makelaardij 

Robbert May besloot in 2005 om voor zichzelf te beginnen als register makelaar en taxateur in Wijk bij Duurstede. Nadat hij alle opleidingen tot register makelaar en taxateur had behaald, sloot hij zich aan bij de branch organisatie van de VBO. Mensen helpen en verkopen was altijd al iets wat Robbert graag deed. Zo was hij niet altijd een ondernemer maar was hij 20 jaar lang in loondienst bij de UWV en reisde hij elke dag op en neer naar Arnhem. Na de reorganisatie van de UWV dacht Robbert goed na over wat hij nu echt leuk zou vinden om in de toekomst te gaan doen en hij besloot om de opleiding te gaan volgen voor makelaar en taxateur.

Met een kantoor aan huis was Robbert dag in dag uit bezig om klanten aan zich te binden en ook was hij in de avonduren werkzaam bij assurantiekantoor Jenzen. Maar 3 jaar nadat hij de overstap naar makelaar/ taxateur had gemaakt, stortte de woningmarkt helaas in en was de huizenmarktcrisis van 2008 een feit. Een periode die Robbert niet klein heeft gekregen ondanks het feit er veel makelaarskantoren sneuvelden in die tijd. Behalve dat dit een periode was geweest waar Robbert hard moest werken en alle zeilen heeft moeten bijzetten, was het ook een periode geweest waar hij meer naam en faam kreeg voor zichzelf heeft verkregen als makelaar/ taxateur in Wijk bij Duurstede en omstreken en waar hij zichzelf heeft kunnen onderscheiden in zijn dienstverlening.

Nu 15 jaar later nadat Robbert zijn makelaars/ taxateurs kantoor aan huis was gestart, is Winvest Onroerend Goed uitgegroeid tot een dynamisch kantoor in de binnenstad van Wijk bij Duurstede, gelegen op een toplocatie. Robbert makelt en taxeertiedere dag nog vol met plezier en heeft elke dag weer zin in zijn werk. Hij komt graag bij u langs om kennis te maken

" Ik investeer tijd in de klant om gezamenlijk met mijn klant het beste resultaat te behalen "

Nigel May de zoon van Robbert, heeft sinds 2005 de hele ontwikkeling van Winvest Onroerend Goed meegemaakt en is geboren en getogen in Wijk bij Duurstede. Nadat hij zijn opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam had afgerond, is Nigel direct parttime in dienst gekomen bij Winvest Onroerend Goed om alle marketing- en communicatiewerkzaamheden op zich te nemen. Hij houdt zich onder andere bezig met het maken van content op de social-media kanalen, het schrijven van blogs, het opmaken van brochures en raampresentaties en hij zorgt voor de e-mailmarketing. Nieuwe klanten genereren en ervoor zorgen dat een woning goed gevonden wordt is iets waar Nigel zich dagelijks mee bezighoudt. Daarnaast is hij continu bezig om bepaalde processen te optimaliseren voor een nóg betere dienstverlening. 

"Door meer online aanwezig te zijn en onze dienstverlening te optimaliseren, is het mogelijk om nog meer mensen in Wijk bij Duurstede helpen. En hoe mooi is het om dat voor het bedrijf van je vader te mogen en kunnen doen?"

 

Het team van Winvest Onroerend Goed staat 6 dagen per week voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Wij zijn een dynamisch team dat goed op elkaar is ingespeeld om ervoor te zorgen dat u de beste dienstverlening krijgt die u tijdens het traject kunt wensen.

Met een persoonlijke aanpak en proactieve houding gaan wij graag voor u aan de slag. 

Openingstijden van het kantoor van Winvest Makelaardij:

Dag Open Dicht
Maandag 9:00 18:00
Dinsdag 9:00 18:00
woensdag 9:00 18:00
Donderdag 9:00 18:00
Vrijdag 9:00 18:00
Zaterdag 10:00 15:00

U bent van harte welkom op de Klooster Leuterstraat 21-a, de koffie staat voor u klaar tijdens onze kantoortijden. 

Heeft u liever een afspraak buiten kantooruren om? Bel dan gerust om even een afspraak met ons in te plannen.

 

Robbert May

06-16244182
info@winvestonroerendgoed.nl

Nigel May

0343-552299
Nigelmay@winvestonroerendgoed.nl

Anita May

0343552299
anitamay@winvestonroerendgoed.nl

Lizzy van Rijnberk

Winvest Makelaardij
Bekijk ons aanbod
Verkocht

Karpersloot 14
Houten

€ 450.000,- k.k.
Verhuurd

Sportparkweg 136
Maarssen

€ 995,-p/m
Verkocht

Ringoven 11
Wijk bij Duurstede

€ 335.000,- k.k.
Verhuurd

Dukdalf 3-08*
Wijk bij Duurstede

€ 850,-p/m
Verkocht

Romulus 91
Wijk bij Duurstede

€ 599.500,- k.k.
Verkocht

Remus 20
Wijk bij Duurstede

€ 725.000,- k.k.
Verkocht

Spaarne 8
Wijk bij Duurstede

€ 305.000,- k.k.

Peperstraat 52-52 A+B
Wijk Bij Duurstede

€ 495.000,- k.k.
Verkocht

Oude Maarsseveensevaart 4
Maarssen

€ 325.000,- k.k.
Verkocht

Moerbeiengaard 3
Wijk bij Duurstede

€ 295.000,- k.k.
Verhuurd

Pippijn van Herstalstraat 17
Wijk bij Duurstede

€ 1.150,-p/m
Verkocht

Groenewoudseweg 1-13
Cothen

€ 165.000,- k.k.