Omschrijving

Bent u op zoek naar een split-level woning met zonnige woonkamer, woonkeuken, een diep en zonnige achtertuin in een kindvriendelijke buurt?
Dan bent u bij de Merovingersstraat 9 op het juiste adres!  Met  een royale woonkamer, 3 slaapkamers, tuin op het zuiden, moderne woonkeuken, 2 balkons en inpandige garage is dit de perfecte familie woning voor u en uw gezin. 

Deze recent gemoderniseerde woning (bijna) geheel voorzien van dubbelglas is gelegen aan de Merovingersstraat, een gezellige straat waarbij er tijdens goed weer op straat of in de speeltuin altijd kinderen te vinden zijn. De speelse indeling is een herkenbare eigenschap van een split-level woning en door de open ruimtes ontstaat er een  warme huiselijke sfeer. De woning heeft in totaal 5 verschillende bouwlagen met in totaal 3 slaapkamers, 2 balkons, 1 badkamer en inpandige garage.  

De tuingerichte woonkamer is een heerlijke plek om even lekker bij te komen van alle drukte. Tijdens warmere dagen is er de mogelijkheid om de woonkamer 'groter' te maken door eenvoudig de schuifpui open zetten die u toegang verleent tot de op het zuiden gesitueerde tuin. De tuin die tevens ook achterom bereikbaar is, is een fijne plek om  lekker met familie en vrienden te genieten van een BBQ. 

In 2015 is de woning geheel gemoderniseerd en met een paar kleine afwerkingswerkzaamheden heeft u hier een prachtige woning voor u en uw gezin. 

Kortom een woning met karakter en ruimte die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar strak afgewerkte woning met een unieke  woonbeleving.

Woonoppervlak:  125m²; 
Inhoud: 450m³;
perceeloppervlak: 183m²;
Bouwjaar: 1974.

Bijzonderheden: 
- (bijna) geheel dubbelglas;
- De woning is uitgevoerd met energiezuinig kozijnwerk;
- Balkon aan zowel de voor- als achterzijde;
- Woonkamer en keuken voorzien van een schuifpui;
- Alle wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk;
- Moderne woonkeuken met inbouwapparatuur;
- Garage voorzien van automatisch bedienbare geïsoleerde hefdeur:
- Diepe en zonnige achtertuin op het zuiden;

Voor meer informatie kunt u altijd de brochure downloaden of contact met ons opnemen.

Kenmerken